• OZNAM RIADITEĽKY ŠKOLY

          • Riaditeľka školy týmto oznamujem, že po konzultácii s RÚVZ v Galante a následným zatvorením ZŠ z dôvodu zvýšenému výskytu COVID- 19 a karantény väčšiny tried v ZŠ, prechádzajú v dňoch od 27.1. 2022 ( štvrtok) do 31.1. 2022 (pondelok) žiaci na dištančné vzdelávanie (z domu) .

            Žiaci v ŠKD a ZUŠ sa učia v dňoch 27.1- 31.1. 2022 tiež dištančne.

            Nástup všetkých bezpríznakových žiakov je 1.2.2022, t.j. utorok.

            Zákonný zástupca musí predložiť pri nástupe do školy potvrdenie o bezpríznakovosti elektronicky alebo v písomnej podobe.

            Pri nástupe naďalej treba mať prekryté dýchacie cesty rúškom ( respirátorom a pod.) v interiéri a zároveň v exteriéri v styku do 2m. Predložiť Potvrdenie o bezpríznakovosti zamestnanca, resp žiaka. V režime OP sa nemusia zamestnanci testovať, v režime T sa musia zamestnanci testovať samotestami v škole pred nástupom do zamestnania ( v prítomnosti autorizovaných osôb) alebo AG testami v MOM.

          • OZNAM

          • Oznamujeme, že pani učiteľka Mgr. art Andrea Takácsová ArtD, bude od 27.1. do odvolania učiť online nakoľko je v karanténe. Prihlasovacie údaje sú platné ako pri predošlých online výučbách.
            Skupinové vyučovanie hudobnej náuky bude prebiehať online formou v rovnakom čase ako prezenčne na linku https://meet.google.com/soe-arua-tts .
            Na pripojenie je potrebné len Gmail konto, netreba nič sťahovať. 

          • OZNAM RIADITEĽKY ŠKOLY

          • Vážení rodičia a priatelia školy, milé deti a žiaci,

            v prvom rade vám všetkým prajem v novom roku 2022 veľa zdravia, spokojnosti, pracovného elánu a rodinnej pohody.

            Zároveň oznamujem, že nástup do všetkých zložiek Spojenej školy, t.j. MŠ, ZŠ (CVČ, ŠKD) a ZUŠ na riadne- prezenčné vyučovanie je v pondelok 10. januára 2022.

            Od tohto termínu sa zároveň školy budú opäť riadiť takzvaným Školským semaforom.

            Žiakom ZŠ, ktorí ešte majú doma samotesty, odporúčame, aby sa pred nástupom do školy a počas prvých dvoch týždňov pravidelne pretestovali. AG samotesty pre nahlásených záujemcov sme objednali, po ich doručení ich dostanete.

            Na školách sú podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva povinné rúška (okrem detí v MŠ).

            Pripomíname zákonným zástupcom , že pred nástupom žiaka do školy, resp. materskej školy treba elektronicky zaslať potvrdenie o bezpríznakovosti, resp. vyplnené tlačivo priniesť pri nástupe.

            Prosím naďalej sledovať oznamy z dôvodov zmien pandemickej situácie, ktorá sa zo dňa na deň môže zmeniť rozhodnutím ministerstva, resp. regionálneho hygienika.

            PaedDr. Slávka Kramárová